Nové možnosti PositiveSSL multidoménového certifikátu

Chcete-li zajistit bezpečnou a důvěryhodnou HTTPS komunikaci pro více domén současně, máme pro vás skvělý tip! PositiveSSL Multi-Domain Certifikát je nejlevnější značkový multidoménový SSL certifikát na trhu, který dokáže zabezpečit až 250 různých domén. S tímto certifikátem z oblíbené série PositiveSSL budete mít jednoduše a kvalitně zajištěnou bezpečnou komunikaci mezi prohlížečem a serverem pro všechny vaše domény. Pojďme se podívat na klíčové vlastnosti a výhody tohoto produktu.

PositiveSSL Multi-Domain SSL certifikát nabízí velkou flexibilitu. Základní cena tohoto certifikátu již obsahuje zabezpečení pro 3 domény (1x hlavní + 2x další domény). Pokud potřebujete zabezpečit více domén, můžete do certifikátu přidat až 247 dalších domén, což vede k celkovému počtu až 250 zabezpečených domén. Zásadní novinkou je však možnost kombinovat standardní domény s WildCard doménami s hvězdičkou, což poskytuje ještě větší flexibilitu pro vaše zabezpečovací potřeby.

Kombinujte standardní domény s WildCard doménami

Čerstvou novinkou je možnost kombinace běžných domén z různých TLD (.cz, .com, .eu atd.), jakékoliv doménové úrovně (abc.domena.cz, 123.xyz.domena.xyz) s hvězdičkovými WildCard doménami (*.domena.cz, *.domena.com atd.) a také samozřejmě libovolné úrovně (*.abc.domena.cz, *.123.xyz.domena.xyz). Maximální počet domén v jednom certifikátu je 250, ale s možností vkládání WildCard variant lze teoreticky zabezpečit téměř nekonečno domén.

Pokud nevíte jaké jsou možnosti WildCard SSL certifikátů, doporučujeme náš článek: Co je to WildCard SSL certifikát

Rychlé a snadné získání SSL certifikátu

PositiveSSL Multi-Domain Certifikát je doménový certifikát (DV – Domain Validation), což znamená, že certifikační autorita ověřuje pouze vaši oprávněnost k vlastnictví a technické kontrole nad objednanými doménami. Jakmile autorita ověří domény, neprodleně vám vystaví nový SSL certifikát. Díky této jednoduché validaci můžete mít váš web zabezpečen během několika minut a ukázat vašim zákazníkům, že vaše webová stránka je důvěryhodná a bezpečná.

Certifikát PositiveSSL Multi-Domain je plně důvěryhodný ve všech moderních prohlížečích, včetně mobilních prohlížečů, a nezpůsobuje nepříjemná upozornění při přístupu na vaše webové stránky. To je klíčové, aby se vaši návštěvníci cítili v bezpečí a důvěřovali vaší online přítomnosti.

SSL certifikát poskytuje neomezené serverové licence, což znamená, že jej můžete nainstalovat na více serverů. Pokud byste náhodou ztratili svůj soukromý klíč a nainstalování původního certifikátu by bylo obtížné, nemusíte mít obavy. PositiveSSL Multi-Domain SSL certifikát vám nabízí možnost REISSUE, při které vám bude bezplatně vydán nový certifikát.

PositiveSSL Multi-Domain SSL certifikát je skvělou volbou pro všechny, kteří potřebují zabezpečit více domén současně. S možností zabezpečit až 250 různých domén s jedním certifikátem a s WildCard podporou se jedná o velmi flexibilní a cenově dostupné řešení. Rychlá doménová validace, kompatibilita se všemi moderními prohlížeči a snadné řízení certifikátu dělají z PositiveSSL Multi-Domain Certifikátu ideální volbu pro všechny, kdo chtějí zajistit bezpečnost a důvěru svých webových stránek.

Dále nabízíme v populární řadě nejlevnějších SSL certifikátů PositiveSSL také PositiveSSL certifikát pro zabezpečení 1 domény nebo WildCard SSL certifikát PositiveSSL Wildcard pro zajištění neomezeného počtu subdomén u jedné hlavní domény.

Souhrn
Hodnocení SSLmentor
1star1star1star1star1star
Hodnocení uživatelů
3 based on 1 votes
Značka
SECTIGO
Produkt
PositiveSSL Multi-Domain
Cena
CZK 438
Dostupnost
Available in Stock